About me

The girl on sneakers 

Hi there! Mijn naam is Margot, 22 lentes jong, a.k.a. boekenwurm, cultuurfreak en Antwerpen-lover. Daartussen zitten er veel dromen, altijd de grootste take away chocomelk van de koffiebar om de hoek in mijn linkerhand en een met social media vergroeid rechterhand. Laat je daar niet door afschrikken als je me tegenkomt, just talk to me. Het zou fantastisch zijn om jou te leren kennen.

22552395_1245766502196605_4850768842668845367_n

The blog on sneakers

Life On Sneakers zag het licht op 3 februari 2015, als dé manier om mijn liefde voor schrijven, ontdekken, mode en nog zo veel meer, met de wereld te delen. Je wordt hier meegenomen in de wereld van fashion, beauty, personal stories en the bloggerslife. Telkens maak jij als lezer op een eerlijke manier kennis met een fijn merk, interessant product, hotte hotspot of mijn leven. Maar het belangrijkste van deze blog is: fijn dat ik jou op mijn eigen online stekje mag verwelkomen.

Dan rest mij enkel nog te zeggen: have a good time over here!

Advertenties

5 gedachten over “About me

  1. Ik was amper 1 maand 21 lentes toen ik in september 1969 bij een ongeval mijn nek brak en verlamd raakte aan de ledematen. Het werd een lange strijd om terug mobiel te worden. Dat lukte aardig. Tot in 1994 een ommekeer kwam en sporten en stappen moeilijker werden. De artsen noemden dit ‘degeneratie’, wat een akelig woord! Ik heb die beperking nooit kunnen aanvaarden en daarom ben ik één en al bewondering voor wat jij doet. Ik hoop dan ook een trouwe bezoeker te zijn op je blog. Hoed af voor wat je doet!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s