#LIFESTYLE- Met frisse smaakjes de lente in

De lente is buiten al eventjes in het land, alhoewel we dat niet altijd mochten merken in de afgelopen weken. Die momenten zijn dan ideaal om de lente in huis te halen en de spring-feeling toch volop te beleven. En net op zo’n moment kwam Evian met iets nieuws op de proppen.

Namelijk met hun nieuwe gearomatiseerde waters: de Evian Fruits & Plants. 3 smaakwaters in frisse kleurtjes die je spontaan doen glimlachen en verlangen naar de iets warmere dagen. Een pluspunt zijn de überschattige flesjes, die je instant zin geven om er een hele voorraad van in te slaan.

IMG_9146

De Evian Fruits & Plants waters bestaan, zoals je al wel in gedachten had, uit het natuurlijk mineraal water van Evian en bij elk van de 3 uit een toevoeging van de smaak van een stuk fruit en een plantje. Druif-roos, citroen-vlierbloesem, framboos-verbena: dat zijn de drie verrassende combinaties.

Dankzij Walkie Talkie mocht ik de watertjes al in avant-première proeven en eerlijk: alle drie de smaakjes wisten me al op hun eigen manier te overtuigen. Waar de citroen-vlierbloesem combinatie zuur begint en zoet afsmaakt, is de framboos-verbena combinatie bijna snoepachtig over heel de lijn en komt bij de druif-roos combinatie de druivensmaak goed naar voor.

Eén van de belangrijkste punten van het drankje zijn uiteraard de calorieën. Ikzelf ben niet zo’n grote frisdrank-fan. Met uitzonderingen (feestdagen en op vakantie) drink ik wel eens een Fanta, maar daar blijft het dan ook bij.

Ik ga graag op zoek naar even lekkere alternatieven en na even te checken blijken de Evian Fruits & Plants waters een ideale vervanger voor mijn zomerse Fanta. Want terwijl Fanta per 100ml op 48kcal zit, is dat bij de Evian Fruits & Plants 20kcal. Bij 250mL Fanta gaat dat al naar 120kcal, terwijl dat bij Evian 49kcal is.

Verder bevatten de waters ook geen bewaarmiddelen en kunstmatige aroma’s.

Zoek je dus een alternatief voor frisdrank, dat er schattig uitziet en ook nog eens goed en fris smaakt? Dan heb je het hier net gevonden. Je kan de Evian Fruits & Plants waters vinden in de Delhaize & Carrefour winkels.

IMG_9156

Alle liefs,

Margot

* Met dank aan Evian en Walkie Talkie. Deze post bevat dus producten die mij werden opgestuurd. Dit verandert hoegenaamd niets aan mijn 100% eerlijke mening.

 

 

Advertenties

5 gedachten over “#LIFESTYLE- Met frisse smaakjes de lente in

  1. Even een compliment, je geeft aan dat je dit product mocht uitproberen (dus gratis heb gekregen). Vervolgens willen wij zeggen, dat we dit ook zelf willen uitproberen. Hoeveel kost zo’n fles en waar kun je het kopen. 🙂

    Liked by 2 people

    1. Bedankt voor het compliment! Ik draag eerlijkheid en transparantie hoog in het vaandel, dus fijn om te lezen dat het wordt geapprecieerd 🙂 De flesjes zijn te koop in de Delhaize en Carrefour winkels, maar de kostprijs weet ik niet van buiten. X

      Liked by 2 people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s