#LIFESTYLE – The colorful world of Renova

Papier is een product dat we dagelijks gebruiken. Om documenten uit te printen, zaken op te schrijven, op te tekenen,… Maar ook de boeken en magazines die we lezen en de huishoudelijke producten, zoals zakdoeken, toiletpapier, keukenrol,… Vaak is dat papier in het oersaai wit. Maar één merk bracht daar verandering in.

En dat merk is Renova. Het bedrijf ontstond in 1818, met gewoon papier als product. 140 jaar later werd het assortiment gevormd dat we tot de dag van vandaag kennen. Naast de producten die ik eerder al vermelde heeft Renova nog veel meer in huis: servetten, vochtige doekjes, hygiënische producten voor vrouwen,  papierverdelers voor in toiletten,…

Ze staan niet alleen sterk door hun uitgebreid aanbod, maar ook de verpakking en look van hun producten is een sterkhouder. Wil je graag blauw toiletpapier? They got it. Of liever servetten met een watermeloen erop? Check.

img_6705

Door hun producten kleur en een tikkeltje speelsheid te geven wil Renova aan de consument tonen dat het huishouden en dagelijkse papiergebruik ook fun kan zijn. Want geef toe, het is toch een pak leuker om je neus te snuiten met een roze papieren zakdoek dan met een gewone witte?

De happiness die Renova in haar producten steekt wil ik dan ook maar al te graag met jullie delen. Daarom kan iemand van jullie onderstaand pakket winnen op Instagram, bestaande uit: twee rollen gekleurde keukenrol, twee pakken servetten en een pak Blueberry Pie zakdoekjes.

img_6701

Alle liefs,

Margot

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s