#BEAUTY – Christmas with Caudalie

Nu de maand december vandaag is gestart, komen de feestdagen er wel heel snel aan. Also known as de gezelligste tijd van het jaar. Sinterklaas ligt al in het verschiet en 17 dagen later komt de Kerstman alweer op bezoek. En een weekje later sluiten we 2016 af. Hallelujah.

Feestdagen zouden geen feestdagen zijn zonder de stapel cadeautjes die onder de kerstboom liggen. En net daarom geef ik jou vandaag een leuke cadeautip waarmee je zeker scoort bij iemand die enorm veel houdt van pampering. (Jezelf dus ook inbegrepen 😉 )

Caudalie, het wel bekende Franse schoonheidsmerk, komt voor deze Kerstperiode met maar liefst 3 exclusieve koffertjes op de proppen. Elk geschenkkoffertje bevat 3 full size producten uit een bepaalde lijn. Hun klinkende namen, namelijk Thé des Vignes, Cocoon Hydratant en Rose de Vigne, maakten mij al helemaal blij.

De koffertjes zijn elk op zich heel speciaal en een beetje verschillend. Want de inhoud van het Thé des Vignes en het Rose de Vigne koffertje zijn namelijk hetzelfde! Ze bevatten beiden een body lotion, een douchegel en een eau fraîche. In het Cocoon Hydratant koffertje zitten dan weer een hydraterende sorbetcrème, een reinigingsschuim en een hydraterend crèmemasker. Pure verwennerij voor je huid.

En zoals ik altijd zeg: beelden zeggen vaak meer dan woorden. Heel binnenkort kunnen jullie van enkele van deze producten ook nog een review verwachten, maar voorlopig houd ik het graag nog wat spannen. Dus enjoy the pictures!

img_3762

img_3784

img_3783

img_3766

img_3771

img_3817

Je kan de koffertjes online kopen voor slechts €26,40 per koffertje.

 

Alle liefs,

Margot

* Deze post bevat producten die mij werden opgestuurd. Dit verandert hoegenaamd niets aan mijn 100% eerlijke mening.

Advertenties

3 gedachten over “#BEAUTY – Christmas with Caudalie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s