#FASHION – Twist it up with K-Swiss Tongue Twister

De heropleving van trends lijkt de laatste maanden écht een trend. Nostalgie in het straatbeeld en de winkels, vooral dan op vlak van mode. Een van een merk dat dat heel goed begrepen heeft is K-Swiss. K-whut? No worries, we starten bij het begin.

Het verhaal van K-Swiss begon in 1966. Twee Zwitserse, ondernemende broers, trekken naar Californië om hun droom te verwezenlijken: hun eigen schoenen bedrijf op te zetten. Met skiën en tennis in gedachten maken ze de allereerste Amerikaanse tennisschoen. En later volgenden kledij, accessoires en nog veel meer schoenen. Eentje daarvan was in de nillies een enorm grote hype en maakt nu zijn comeback: dLozan III Tongue Twister™.

Misschien zegt de naam van het model je nog wel iets, of helemaal niets. De Lozan III Tongue Twister heeft een speciale ‘tong’ die je kan draaien waardoor je dus eigenlijk 2 schoenen in 1 hebt. En bovendien zijn ze in ons landje dubbel zo speciaal: de sneakers, die in in 4 verschillende kleuren bestaan, zijn exclusief verkrijgbaar in de Take-Off winkels.

Dus, wat als je een comeback schoen mixt met comeback accessoires en je eigen stijl? Ik stelde twee outfits samen met voorgenoemde ingrediënten. Let’s see!

IMG_7043

IMG_7038

IMG_7041

Een basic hemdjurk, een eyecatching tasje en zonnebril, een hip bijpassend sjaaltje en de Tongue Twister. Het is een outfit die ik deze zomer zeker in ’t Stad zou durven dragen of tijdens mijn citytrip naar Londen. Maar misschien dan met mijn blauwe zonnebril, die iets minder opvallend is. De sneakers twistte ik naar de blauwe kant, because logic.

IMG_7053

IMG_7049

IMG_7047

Een basic festival of city outfit. Een classic gestreept t-shirt, een basic zwart stretchrokje, de catchy choker en een fancy A-town totebag. Met de tongue van de Tongue Twister naar de witte kant, want ook bij deze outfit is matching winning.

Zo zie je dat elke kant van de Tongue Twister wel bij een outfit past. Gooi er wat oldschool accessoires bij en je bent klaar om trend twisted op pad te gaan.

In samenwerking met Walkie Talkie en K-Swiss.

x

Margot

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s