#EVENT – Kruidvat KickAss

Sinds deze week heeft Kruidvat een nieuw productassortiment. Eentje dat je niet onmiddellijk zou verwachten van hen. Vorige week mocht ik samen met enkele leuke bloggergirls deze producten al in preview zien. En nu jij ook. De nieuwe productlijn is…Sportvoeding! Met het Kruidvat Pro Dynamics assortiment wil de retailer zowel kracht- als duursporters, als fanatiekelingen en recreatieve sporters kwalitatieve sportvoeding aan een degelijke prijs aanbieden.

Het assortiment bestaat uit twee productlijnen: de eerste is die van de energieproducten voor een extra boost tijdens de work-out, de tweede is de lijn van de proteïne producten voor spierherstel na het sporten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Enkele van de producten zijn de sportreep, de Isotonic Sports Drink, de Vanille 100% Pure Whey ,  het Allround Aardbei Proteïnepoeder, het Creatine Monohydrate Poeder en het Mass Gainer Chocolade Poeder. Ze bevatten koolhydraten of eiwitten, afhankelijk voor welke soort sporter het poeder bedoeld is.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Om de release van deze productlijnen te vieren mocht ik dus samen met enkele andere bloggers een kickass work-out challenge komen uitvoeren, custom made door trainer van dienst Johan. Eerst alles wat losgooien en de teamspirit versterken, omdat we dat daarna zeker nodig hadden. Want de effectieve work-out was wel een pak straffer dan de opwarming. De burpees, plank shoulder tap, kettlebell en mountain climbers zal ik niet snel vergeten.

Processed with VSCO with hb1 preset

Processed with VSCO with hb1 preset

Na de work-out kwamen we bij het fijnste deel van die middag: ETEN! Marlies (van de blog Eat Good Feel Good) nam ons mee in de wereld van eiwitten, koolhydraten en hoe je ze kan verwerken in je maaltijd. Met als gevolg: healthy smoothies, smakelijk bananabread, non-guilty pannenkoeken en lekkere fruit- en groentesalades.

Een dikke merci aan Kruidvat & oona  voor deze leuke én lekkere zondagmiddag. (En psst, die namiddag ben ik niet meer uit mijn zetel geweest 😉  )

 

X

Margot

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s