HOT SPOT• Glow (Antwerpen)

Koffiebars. In de grootsteden als Hasselt, Brugge, Gent, Brussel en Antwerpen is er bijna geen straat zonder koffiebar meer te vinden. De hippe plekjes waar koffie én meer te verkrijgen is schieten als paddenstoelen uit de grond.

Voor de lovers is het zalig om bijna overal in de stad ergens binnen te kunnen wandelen voor een kopje warmte. En dan zeker als de drankjes goed zijn, het eten enorm lekker en het interieur om ‘wauw’ tegen te zeggen is. En zo eentje is Glow nu.

IMG_0347

In november vorig jaar openden Pavlina en Ari op de Melkmarkt, een zijstraatje van de Groenplaats, dit knusse koffieplekje. Er voorbijlopen kan je gewoonweg niet, want de gevel is één en al Pinterest-proof. En net naast Haägen Dazs. Ook met hun slogan ‘Delicious Coffee • Tasty Food • World Peace’ slaan ze de Pinterest-weg in.

IMG_0368

Bij binnenkomst gaat dit perfecte plaatje ongestoord verder. Verdeeld over twee verdiepingen zijn er maar liefst 25 zitplaatsen. Plaats genoeg dus, maar als het er vol is blijft het gezellige gevoel hangen. Zet je aan het raam om mensen te kijken of in de “living room” om even in de sfeer van je huiskamer te komen.

IMG_0353

IMG_0359

IMG_0362

De kaart staat vol met het lekkerste van het lekkerste. Van een casual kopje filterkoffie tot een mierzoete latte, van een kom dampende soep tot een jar of granola: they got you’re back for everything. Een lekker ontbijtje, een stevige lunch of een gezellige break: voor elke moment van de dag is er wel een geschikt hapje en drankje te vinden. En heel vriendelijke bediening er gratis en voor niks bij!

IMG_0339

Zoek je dus een plekje in ’t Stad dat nog niet heel druk bezocht word, maar zeker eentje wordt, waar food/drinks & interieur perfect samengaan? Place to be: Melkmarkt 40, Antwerpen

Tot blogs!

Liefs,

Margot

Advertenties

5 gedachten over “HOT SPOT• Glow (Antwerpen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s