HOT SPOT| Vero Caffè (Brugge)

Tijdens mijn vorige studies in Antwerpen, ontdekte ik enorm veel leuke plekjes. Elke week kwam er wel een nieuwe winkel, koffiebar of eetgelegenheid bij in ’t Stad. Nu ik mijn (voorlopig) laatste jaar van hogere studies doe in Brugge, kan het niet anders dan dat ik ook hier nog veel plekjes zal ontdekken.

Vorige maand maakten jullie al kennis met home of brands Juttu. Ook ditmaal komt de hot spot uit het Brugse. Zeg hallo tegen Vero Caffè! Op 8 mei 2014 opende deze cozy koffiebar haar deuren. Verscholen op het Sint Jansplein, in het mooie centrum van Brugge, vind je smakelijke taartjes/koekjes/brownies, vergezeld van een heerlijk kopje warme drank. Of was het nu omgekeerd?

 Véronique en Chloë baten deze knusse zaak samen, met nog een andere barista, uit met hart en ziel. Dat merk je in de vlotte en sympathieke bediening. Van je bestelling tot het afrekenen. En dat is ineens waarom deze zaak me zo persoonlijk nauw aan het hart ligt. En dat ook bij iedereen die er komt moet zijn.

Het bestellen gebeurt aan de bar, waar op een groot krijtbord aan de muur de verschillende dranken prijken. Van koffie (Caffènation branded) tot thee en warme chocomelk. Op de toonbank vind je het assortiment gebak van de dag. Opgepast: kwijlen mogelijk bij het zien van al dat lekkers.

Heb je besteld? Zet je dan rustig neer in één van de zetels of aan één van de vele kleine tafeltjes. Je bestelling komt er zo aan. Afrekenen doe je pas wanneer je terug vertrekt (maar dat weggaan is enorm moeilijk, aangezien de gezelligheid!).

Ondanks dat het soms druk lijkt als alle tafeltjes en zetels bezet zijn, is het toch vrij rustig. Een gezellige drukte. Wat ideaal is om er een middagje voor school te werken, bij te babbelen met vriend(inn)en of zoals ik deed: bloggen.

Kortom: wil je op een gezellige locatie genieten van heerlijke warme dranken, smakelijke tussendoortjes en uitmuntende bediening? Dan is het Sint-Jansplein 9 the place to be.

Tot blogs!

Veel liefs,

Margot

Advertenties

Een gedachte over “HOT SPOT| Vero Caffè (Brugge)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s