EVENT| Zalando Blogger Aw(k)wards 2015

Elk jaar worden er tal van prijzen en awards uitgereikt voor de meest waanzinnige zaken. Van sport tot televisie tot Guinness World Records en de Nobelprijzen. Ook de blogwereld heeft zo z’n eigen awards. De bekendste zijn natuurlijk de Liebster Award, voor beginnende blogs onder de 200 volgers. Maar ietwat belangrijker zijn de awards voor meest fashionable blogs over heel de wereld.

En juist daarom werden de Zalando Blogger Awards in het leven geroepen. Want met Zalando als koploper in mode vandaag is de naam toch perfect? En omdat Zalando hem gewoonweg zelf heeft gecreëerd.

Afgelopen dinsdag werden in het Brusselse ‘Hôtel De La poste’ de beste Belgische nieuwkomer, mannelijke en vrouwelijke modeblog gevierd. De winnaars van deze categorieën werden door een vierkoppige jury uitgekozen. Jullie, de allerliefste lezers, mochten ook je stem laten gelden voor de People’s Choice Award. Helaas haalde ik het niet, maar twee lieve vrienden van mij wel!

Maar waarom nu Zalando Blogger Aw(k)wards als titel? Als je als echt aller-aller-allerlaatste binnenkomt in de zaal, wanneer juist het mega-interessant panelgesprek volop aan de gang is, is het daarna wel een beetje een “walk of shame”. Gelukkig vond alleen ik dat gênant en iedereen anders het doodnormaal. Fjoew, saved by my fellow bloggers.

Wel was ik op tijd voor het heerlijke buffet en de effectieve uitreiking. Oh, en de DIY- corner ook. Je kon je creativiteit botvieren op een paar Stan Smiths (tenminste, als je bij de gelukkigen zat die één van de 50 paar kon bemachtigen), een black clutch, Zalando tote bag of een muts. Of gewoon allemaal. Eerder een persoon met twee linkerhanden? De specialisten ter plaatse maakten er wel een pareltje van.

Maarrrr… Het belangrijkste van deze hele avond was natuurlijk welke lucky birds een wondermooie award mee naar huis mochten nemen. Ik laat jullie niet langer in spanning dan nodig is. And the winners are:

>People’s Choice Award-Timeless Elegance

>Best Newcomer-Milky Ways Blue Eyes

 >Best Male Fashion Blog- Jon The Gold

>Best Female Fashion Blog-My Fashion Blog

Stuk voor stuk verdiende winnaars. Na de ceremonie was het time to party! Laat ons zeggen dat het lang genoeg was om nog op een deftig uur in bed te kruipen ;).

In een volgende post laat ik jullie mijn outfit zien van die avond én de spulletjes die ik gecustomized heb of heb laten customizen. Hierboven zie je al een sneakpeek ervan ;).

Tot blogs!

Veel liefs,

Margot

Advertenties

Een gedachte over “EVENT| Zalando Blogger Aw(k)wards 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s