FASHION| Colourful Crazy Rebel

De herfst is volop in het land. Blaadjes worden roder en vallen van de bomen, ’s ochtends is het al best koud en de sangria wordt ingeruild voor thee/koffie/warme chocolademelk.

Maar met de wisseling van seizoenen komt ook de wisseling van garderobe: alles autumn-proof. En laat dat juist een grote troef zijn van de sweaters van Colourful Rebel! Dit Nederlandse merk veroverde menig hart een tijd geleden met hun welbekende ‘Boef’- sweater. Al gauw liep half Nederland en nu ook half België met dit enorm gegeerde fasshion-item rond.

De vorige collectie was een schot in de roos, dus waarom geen nieuwe? At your service want volgende maand komt een nieuwe, uitgebreidere, collectie uit! Met uitgebreider bedoel ik dat er een groter aantal nieuwe designs en nieuwe items zoals ondergoed en jacks zullen inzitten. Leuker nieuws is dat er op de webshop nu een korting van -40% gaande is, ideaal dus om toch nog die ene leuke sweater of tee te scoren voor een zacht prijsje.

Ik kon natuurlijk niet achterblijven en koos resoluut voor de ultieme klassieker. Een ideaal stuk voor mijn allereerste echt outfit-post, niet? Enjoy the pics (credits voor m’n zusje om deze outfit te shooten!) (;

  

Ben jij ook een Colourful Rebel? En: moet ik meer outfit-posts doen in de toekomst ?

Tot blogs!

Veel liefs,

Margot

Advertenties

3 gedachten over “FASHION| Colourful Crazy Rebel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s