EVENT & FASHION| LNKnits, officially established in Antwerp

Heyo people, I am baaaaack! Was ik dan weg? Niet echt, alhoewel jullie de afgelopen twee weken hier niet zo veel van mij hoorden en waarom? Werk. Geen vaste job hoor: enkele dagen gaf ik alles bij mijn studentenjob.

Maar de komende weken zijn er nog massa’s zaken van tijdens de vakantie en van nu die ik jullie wil laten zien, dus prepare voor terug vollenbak leven op Life On Sneakers.

En we beginnen met een heel speciaal, maar ondertussen wel geweten feit: LNKnits is terug in Antwerpen, in vaste vorm dan nog wel! Hoera hoera! Feest! Na twee succesvolle pop-up stores vond Ellen het tijd om voor eens en altijd een winkel in deze stad van de mode te vestigen. En zo was de LNKNITSFLAGSHIPSTORE geboren.

Deze heugelijke geboorte (oké, dit klinkt enorm raar aangezien het geen echte baby is…) werd dan ook uitgebreid gevierd tijdens het laatste weekend van augustus. Van donderdagnamiddag tot zaterdagnamiddag was het pa-pa-pa-party time in de Leopoldstraat 22. Funky beats by Deloin, yummies for the tummies van HNGRY & Eat Good Feel Good, fizzling Cointreau Fizz cocktails en uiteraard de nieuwe collectie van LNAndes.

Let’s take a look!

  

Heb jij stukken uit één van de LNKnits collecties?

Tot blogs!

Veel liefs,

Margot

Advertenties

3 gedachten over “EVENT & FASHION| LNKnits, officially established in Antwerp

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s