EVENT & FASHION| #LadiesLivingInLevis Exhibition

Je hebt het vast wel in je kleerkast liggen (tussen die 5 andere exemplaren): een jeans. Zo eentje die perfect past, leuk is om te dragen, een mooie wash heeft en waar je al veel leuke herinneringen aan hebt.

Maar toch is dat bij vele vrouwen niet het geval. De zoektocht naar een jeans waar je je goed in voelt qua model en dergelijke gaat niet voor iedereen over rozen.

Daar wil Levi’s helemaal komaf mee maken. Na jarenlang onderzoek bij honderden vrouwen kwamen ze uit bij de Levi’s® Lot 700 series. Deze bestaat uit zes modellen: de 710 Super Skinny, de 711 Skinny, de 712 Slim, de 714 Straight, de 715 Bootcut en de 721 High Rise Skinny. Allen zijn beschikbaar in verschillende washes en finishes, zodat het toch een tikje gepersonaliseerd blijft. En zo zijn ze er zeker van dat elke vrouw haar droomjeans kan vinden.

Afgelopen donderdag werd de collectie voorgesteld in The Pony Club, een kapperszaak in het Antwerpse, met een exhibitie. Niet zomaar één, nee hoor. Voor de Belgische campagne ging Levi’s op zoek naar zes ambassadors en kwamen uit bij Sylvie Kreusch, Layna Vancauteren, Moora Vander Veken, Isolde Van Den Bulcke, Hiske Van Den Wouwer en Marie-France Vodikulwakidi. Zes vrouwen die elk een mooie levensvisie, inspirerende carrière en een heerlijke personal style hebben die perfect aansluit bij één van de zes jeansmodellen.

Let’s take a look at this evening:

 

Wil je de foto’s zelf eens gaan bekijken, dan kan je nog heel de maand september bij The Pony Club (Charlottalei 36) terecht.

Ben jij een fan van Levi’s?

Tot blogs!

Veel liefs,

Margot

Advertenties

2 gedachten over “EVENT & FASHION| #LadiesLivingInLevis Exhibition

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s