EVENT| Festival freaky with Jack Daniëls

Het festivalseizoen is sinds eind juni serieus op gang. Summerfestival, Rock Werchter, Tomorrowland, Sfinks Mixed, Dour,… Hoogstwaarschijnlijk bevond je je de afgelopen weken wel op één of meerdere holy festival grounds.

Zelf kon ik wegens:

  1. Geen gegeerd ticket bemachtigd,
  2. Andere vakantieplannen en
  3. Helaas geen miljardairschap,

het eerste deel van de Belgische festivalscene niet van dichtbij beleven dit jaar. En het tweede deel dan? Daar later meer over.

Om treurige festifreaks toch wat op te vrolijken had onze vriend Jack Daniëls een geniale oplossing: twee weken voor de vooravond van, het welbekende, Pukkelpop bracht hij de Kiewietse festivalsfeer voor ettelijke uurtjes naar het Antwerpse Eilandje. Want tijdens het weekend van 20, 21 en 22 augustus, worden de Pukkelpoppers verwend met een pop-up barbershop/whiskeybar/fotostudio! Op de to do- lijst van deze pré- party stonden onder andere een bezoek aan de visagistes & barbers en cocktails inspired by Jack Daniëls drinken.

Maar soms zeggen foto’s meer dan woorden.

 

 

 

 

 

Aan de party waren twee wedstrijden gekoppeld waarbij je de aller-aller-allerlaatste tickets voor het festival kon bemachtigen. Eentje voor alle genodigden en een bloggersgame. Bij de tweede was het de bedoeling een foto te posten met de hashtag #JackRocks. Hierbij ligt het lot van de winnaar in handen van Jack Daniëls. Mega spannend! De eerste wedstrijd was een pure luck one: als je de 1ste, 50ste, 100ste,… gast was die op het feestje arriveerde won je tickets. En guess who’s a lucky bastard (dankjewel fietsslot om moeilijk te doen)! Het tweede festivalgedeelte van deze zomer zal zo toch live worden beleefd.

Ga jij naar Pukkelpop?

Bedankt aan Pravda Pressroom en Jack Daniëls voor de uitnodiging en een grote merci aan Jack Daniëls en Pukkelop voor de tickets!

Tot blogs!

Veel liefs,

Margot

Advertenties

10 gedachten over “EVENT| Festival freaky with Jack Daniëls

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s